Vill du bli modell?

Registrera dig här

Logga in

E-postadress:
?
Lösenord:
?

Glömt ditt lösenord?

En modellagentur för modeller, amatörmodeller, barnmodeller och babymodeller

modell

Om modellagenturen

Modellagenturen har ett brett modell register av människor från 0-100 år och har funnits sedan 1991. Modellagenturen Noll Till Hundra handplockar på uppdragsgivarens begäran intressanta karaktärer till olika modell uppdrag. Agenturen jobbar med modeller, amatörmodeller, babymodeller, barnmodeller, svenska modeller, makeup studio, modellfoto, modellbilder och erbjuder uppdragsgivaren ett brett urval av modeller och djur. Övervägande är barnmodeller.

Noll till hundra (NTH) är en modellagentur som arbetar med allt från vanliga människor till vana fotomodeller.

 • Du som söker efter modeller klicka här

 • Agenturen har ett brett register av människor från 0-100 år. Vi kan även ta fram personer genom casting, annonsering eller uppsökande verksamhet.

 • Vi har mångårig erfarenhet från modellfotografering i Sverige och utomlands.

 • Vi kan erbjuda ett helhetskoncept av fotografering. Såsom: Fotograf, modeller, rekvisita, hår och smink, samt location.

 • Vi kan hjälpa till med framtagning av rekvisita och även tillverkning av sådan, vid fotografering och styling med mera.

 • Behövs det en hund, katt eller häst, hjälper vi gärna till att skaffa fram det också.

  kontaktperson för NTH agenturen:
  Katarina Segerbrand

  Webbansvarig / Admin för NTH
  Robert Eriksson

För uppdragsgivaren

På modellagenturens hemsida finns det för uppdragsgivare en suverän sökfunktion så att t.ex. en fotograf som söker efter fotomodeller kan göra en sökning. Verktyget kan söka på kön, ålder, ögonfärg, hårfärg, hudfärg, klädstorlek, längd, vikt, skostorlek. Dessutom tillåter sökverktyget att fotografen kan sortera sitt modellresultat efter ort, familjetillhörighet, efternamn och födelsedatum. Sökresultatet visar förhands bild på modellen. Inga personliga uppgifter syns i träfflistan och fotografen måste vända sig till modellagenturen för att få tillgång till modellens uppgifter. Efter att fotografen tagit kontakt med modellagenturen då först går man vidare i urvalsprocessen och det är då du som är registrerad användare får ett meddelande av modellagenturen.

Bli modell

Registrera dig för modell jobb, bli en modell. Registrera dig med hjälp av din e-post adress. Lösenordet skapas automatiskt och skickas direkt via e-post. Man kan endast registrera en e-postadress per konto. Har du barn så registrerar du dig med dina uppgifter. Sedan loggar du in och kan lägga upp valfritt antal modeller (dina barn eller djur) under ett och samma konto. På det sättet slipper man att skapa flera konton för en och samma familj. Dessutom är det inte tillåtet att skapa ett konto om man inte fyllt 13 år. Din e-postadress är ditt inloggningsnamn och gäller för ett konto. Varje konto kan ha obegränsat antal familjemedlemmar/modeller/bilder per konto. På så sätt får du överblick över alla inlagda modeller som du skapat.

eXTReMe Tracker