?
?

2010-12-06
21:17
1289

Registrering

När du registrerar dig tänk på att du måste godkänna användarvillkor och att du läser igenom integritets policyn.
Integritetspolicyn / användarvillkoren finns på sidan längst ner.

Efter att du registrerat dig blir du inloggad och förblir det tills du aktivt väljer att logga ut. Tänk på att ha coockies aktiverade om du tänker använda NTH webbplats

Dessutom så registrera man sig med hjälp av sin epost adress istället för ett användarnamn. Lösenordet skapas automatiskt och skickas direkt via epost. Man kan endast registrera en epostadress per konto. Har du barn så registrerar du dig med dina uppgifter. Sedan loggar du in och kan lägga upp valfritt antal modeller (dina barn eller djur) under ett och samma konto. På det sättet slipper man att skapa flera konto för en och samma familj. Dessutom är det inte tillåtet att skapa ett konto om man inte fyllt 13 år.