?
?

2010-12-20
16:59
1292

Befintliga konton

Alla befintliga konton har fått sina lösenord ändrade p.g.a. obefintlig val av lösenordet. Ett lösenord som t.ex. 12345 är som sagt inte acceptabel. För att få veta ditt nuvarande lösenord skriv in den e-post adress som du registrerade dig med i det gamla systemet och använd funktionen glömt lösenord. Eftersom de flesta dubbla konton har raderats kan du vara tvungen att skapa nytt konto. När du skapar dig ett nytt konto talar systemet om för dig ifall du försöker använda e-postadress som redan finns i systemet. Är e-post adressen upptagen kan det vara en signal till dig att istället försöka att få lösenordet skickat till dig via glömt lösenord funktionen. Tänk då på att du fortfarande kan läsa e-post som är skickat till dig. Om du använt dig av Glömt lösenord funktionen mer än 3 gånger i sträck kommer systemet att be dig att starta om din webbläsare. Detta för att förhindra obehöriga att inte "fiska" till sig lösenord.

Bilder och Konton som är inaktiva d.v.s. ingen har loggat in och uppdaterat på mer än 2 år har raderats.

Tänk på att Nya NTH är automatisk och tar inte hänsyn att du skriver ett mail och ber oss att uppdatera. Det gör vi inte. Det gör du själv. Ju mer du är aktiv med dina bilder uppdateringar desto bättre chans för uppdrag.

Nu behöver du inte skapa ett konto för varje modell/familjmedlem. Du skapar ett konto och sedan lägger in valfritt antal modeller/familjemedlemmar som du önskar.

Tänk också på att om du skapar eller äger ett konto så måste du ha fyllt minst 13 år. Däremot kan man lägga in alla åldrar som modell. Den som ansvarar för modeller är den som äger ett konto som är knuten till de inlagda modellerna.

Du som har lagt in modeller och bilder i systemet får också tillgång till sin egen hemsida. Varje modell har sin egen hemsida. Detta för att du ska på lätt sätt kunna dela med dina foton till släkt och vänner och olika sociala media. Tryck på knappen min hemsida så ser du hur modellens hemsida ser ut. Alla bilder på hemsidan bestämmer du själv om de ska synas eller inte. Så Du kan sedan trycka på facebook ikonen och börja dela med dig. Du kan inte skriva eller ändra på sidans layout. Du kommer dock ha möjligheten i framtiden att välja från olika mallar.

Gå gärna in på varje modell och kontrollera så att alla uppgifter finns inskrivna. Tänk också på att man kan lägga in sitt husdjur som modell.