?
?

Skrvet av:
Pia-S
2010-12-27
18:01
996

Ta bort kontot

hej

jag skulle vilja ta bort mitt konto..hur gör jag???

Pia
Svar från [Admin-E] 2010-12-27 ● 22:29
Det kan man inte göra just nu men det kommer man att kunna göra. Gå isåfall till Mitt konto och längst ner kommer det att finnas en knapp som heter ta bort konto. Den knappen dyker endast upp om alla bilder och modeller tillhörande kontot är borttagna. Jag skriver här när funktionen för detta är färdigt.
:-)
Svar från [Admin-E] 2010-12-28 ● 22:11
Så där. Nu ska det finnas en ta bort konto knapp om kriterier för att kunna ta bort ett konto är uppnådda. D.v.s. Konto har inga modeller eller bilder associerade till kontot.