?
?

Skrvet av:
Imna-I
2011-01-01
16:07
5003

barnmodell

kontaktar ni mig i fall någon är intresserad av min sons bilder
Svar från [Admin-E] 2011-01-01 ● 20:06
Ja via epost men vi lägger även ut uppdraget i så fall via nyhets länken till vänster. För att erhålla uppdragen via epost  måsta man se över sina epost inställningar under *mitt konto*. Längst ner på sidan har man två inställningar för epost. Se till att den är på *Ja* om du vill få meddelande om uppdrag via epost. Tänk också på att dessa inställningar kan ändras automatiskt av vårt system. Om vi skickar ut epost och vi får tillbaka en felaktig *studs* som indikerar att din epost adress är felaktigt eller att du inte tömt din epost brevlåda så kan inställningen automatiskt ändras till *NEJ*. Därför är det viktigt att alltid se över sin epost adress att den fungerar. Vi kan också ringa och meddela men det är inte säkert att vi inleder med att ringa.
Svar från [Admin-E] 2011-01-12 ● 17:24
Vi har också sänkit minsta vikt gräns från 10 kg till 3 kg.
Svar från [Sara-K] 2011-11-19 ● 19:45
Okej men mitt barn väger bara 8 kilo det funkar väl?