?
?

2012-01-23
19:55
2141

Månadens modeller -Nyheter och Regler

Bilderna som är på höger sida på startsidan är månadens modeller. Dessa modeller har framröstats av besökare. Varje månad nollställs rankningen och nya modeller får chansen att visa upp sig om det är populära hos tittarna. Den modellen som har flest röster och poäng hamnar högst upp. Vid förhållanden där modellerna har samma röst antal och poäng antal slumpas ordningen för visningen. Därför kan de med samma poäng hoppa lite hur som helst. Du kan inte klicka på dessa bilder och se modellens fotoalbum eftersom vi inte avser att ge ytterligare ”gratis röster” p.g.a. detta. Vi tror att det är rättviss system som gynnar alla på NTH. Både äldre modeller och nyinlagda. Det som är nytt är att vi har modellens förnamn bredvid modellens foto eftersom detta ger mer karaktär åt bilden och det ger ingen chans till personidentifiering. Man ska vara anonym och känna sig säker på NtH för besökarna. Själva röstningen sker på två olika sätt. Den första genom att klicka på vald modell på framsidan så man kommer till modellens album. Väl där väljer man att ge poäng från 1 t.o.m. 5. Där 5 är max poäng. Man får inte ge sin nyinlagda modell röster. Det ska besökarna göra.
Det andra sättet att maxa poängen är att dela ut modellsidan sidan via Facebook ikonen / twitter / blogg och promota från Facebook att folk går och röstar därifrån. Eller länka albumet dit man vill.
Kom ihåg att när du röstar måste du ange en kontrollkod. Denna kontrollkod kontrollerar att det inte är automatiskt manipulerad röstläggning via program och liknande. Misslyckats du första gången att rösta prova tills du lyckas. Vi vet att kontrollkoden är lite svårjobbad men vi var manade att ge en rättvis poäng givelse. Tänk också på att du kan rösta på en modell endast en gång.
Viktigt!
Det är strängt förbjudet att fuska. Fuskare kommer att åka dit och vi ser inte lätt på detta. Vi har verktyg för att säkerhetsställa om man fuskar. Vi kommer inte att gå in på hur vi ser detta utan vid förekomst av fusk så stängs alla dina konton av och alla modeller associerade med kontot samt rankningen på modellen tas bort. Du kommer att få ett meddelande om detta via e-post. Att skapa ett nytt konto efter avstängningen förvärrar situationen ännu mer och du riskerar att bli permanent avstängd. Du som är minderårig och har föräldrar eller bekanta som är kunniga i webb programmering gör klart för dessa personer att ditt konto riskerar att stängas av vid försök att manipulera röstnings funktion eller missbruk av denna. Det är så onödigt.